сп. ClubS1, брой 135
Posted 20 January 2011 - 13:35
Нещо напоследък не мога да намирам списанието по сергиите и бензиностанциите. Преди редовно си го купувах от ОМВ, но не съм го виждал там от месеци. Като че ли същото е и в Шел, но не съм сигурен, че съм го търсил в точното време.
Обратно пък преди нямаше F1 Racing, а сега го има навсякъде. Така ща не ща си взимам повече него.
Обратно пък преди нямаше F1 Racing, а сега го има навсякъде. Така ща не ща си взимам повече него.
Posted 22 January 2011 - 22:37
Posted 24 January 2011 - 18:06
Уикенда го прочетох, много интересни статии.Радвам се че сте написали нещо за R18.
Само корицата не ми хареса.Тази снимка отива повече да е в някой от статиите за Ферари но не и за корица.
Далеч по-силно според мен щеше да седи един черно-златис Лотус ...... Просто не виждам нищо интересно в двама мъже които махат седнали върху капака на джип.
И това червено и жълто ........................
Само корицата не ми хареса.Тази снимка отива повече да е в някой от статиите за Ферари но не и за корица.
Далеч по-силно според мен щеше да седи един черно-златис Лотус ...... Просто не виждам нищо интересно в двама мъже които махат седнали върху капака на джип.
И това червено и жълто ........................
This post has been edited by LEADER: 24 January 2011 - 18:06
Препоръчваме ви: