-
8 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
Ще помага ли Бътън на Хамилтън?
Posted 29 October 2010 - 13:20
Два кръга преди финала на световния шампионат на Формула 1 за 2010 г. въпросът относно даването на предимство на пилот в определен отбор е на дневен ред.
Ще помага ли Бътън на Хамилтън или ще се бори до последно?
http://clubs1.bg/novina.php?n=16853
http://clubs1.bg/novina.php?n=16868
Аз мисля, че е нормално да се помага в този случай.
Posted 29 October 2010 - 13:57
Странно ми звучи това изказване, че ще се бори докато има математическа вероятност, при положение, че практически шансовете му са почти никакви, докато при съотборника му са доста по-големи. И все пак понякога стават чудеса. Явно и Бътън живее с Ннадежда ...
Според мен, за отбора Макларън, би било по-добре да помогне на Хамилтън с каквото може.
Според мен, за отбора Макларън, би било по-добре да помогне на Хамилтън с каквото може.
Posted 29 October 2010 - 16:42
Малко ми е смешен израза да помага, понеже за да му помогне по някакъв начин МакЛарън трябва да са най-отпред на колоната, а те са с третия по скорост болид. Как аджеба Бътън ще помогне на Хамилтън, като му отстъпи петото място ли? :wacko:/> :biggrin2:/>
Бътън сам каза след състезанието в Корея, че е загубил всички шансове да защити титлата си, дори и да му се наложи да отстъпи една позиция в оставащите два кръга до края на шампионата не виждам как това ще помогне на Люис, ако МакЛаръните са зад РедБулите и Фераритата, каквито са очакванията. Освен ако не разиграят в съперсимулатора няколко сценария на тараниране! :rolleyes:/> :tooth:/>
Бътън сам каза след състезанието в Корея, че е загубил всички шансове да защити титлата си, дори и да му се наложи да отстъпи една позиция в оставащите два кръга до края на шампионата не виждам как това ще помогне на Люис, ако МакЛаръните са зад РедБулите и Фераритата, каквито са очакванията. Освен ако не разиграят в съперсимулатора няколко сценария на тараниране! :rolleyes:/> :tooth:/>
Posted 29 October 2010 - 18:43
RG® написа на 29 October 2010 - 16:42:
Малко ми е смешен израза да помага, понеже за да му помогне по някакъв начин МакЛарън трябва да са най-отпред на колоната, а те са с третия по скорост болид. Как аджеба Бътън ще помогне на Хамилтън, като му отстъпи петото място ли? :wacko:/> :biggrin2:/>
две пети места и ще стигне Алонсо - бива и тази помощ :D/>
Препоръчваме ви:
Share this topic:
-
8 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »