-
34 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
Ще има ли наказание за Ферари и/или някой от двамата пилоти заради явната заповед в Гран При на Германия? (освен парична глоба и предупреждение)
Posted 26 July 2010 - 17:46
Отбора ще го отнесе,интересно как и колко ще накажат Маса за двуличието му?
При всички случаи някакви точки ще отлетят в небитието,уви Ало пак нищо не знае невинния той ...Не че ми се ще да им взимат точки,все пак тъй или иначе победата им си е двойна.Но за назидание на другите,а и за явно погазване на правилата,ще има още наказания.
Виж,за споразуменията под маса вече хич не мога да гадая,това е територия на колспираторите,но нищо чудно по един странен начин Ало да не стане СШ :biggrin2:/> (ако е в борбата до последния кръг де)
При всички случаи някакви точки ще отлетят в небитието,уви Ало пак нищо не знае невинния той ...Не че ми се ще да им взимат точки,все пак тъй или иначе победата им си е двойна.Но за назидание на другите,а и за явно погазване на правилата,ще има още наказания.
Виж,за споразуменията под маса вече хич не мога да гадая,това е територия на колспираторите,но нищо чудно по един странен начин Ало да не стане СШ :biggrin2:/> (ако е в борбата до последния кръг де)
Posted 26 July 2010 - 17:47
Добавих анкета, че да е по-интересно :)/>
Според мен точно защото президент на ФИА е Жан Тод, не може да се използва като аргумент. След промените в начина на работа, той не е решаващ фактор, както беше Мозли.
Според мен може да има някакво наказание, но под формата на увеличена глоба, предупреждение или изпитателен срок с условно наказание.
Факт е, че е нарушено действащо правило.
Факт е, че тове не е за първи път и не трябва да се мери с двоен аршин.
Според мен точно защото президент на ФИА е Жан Тод, не може да се използва като аргумент. След промените в начина на работа, той не е решаващ фактор, както беше Мозли.
Според мен може да има някакво наказание, но под формата на увеличена глоба, предупреждение или изпитателен срок с условно наказание.
Факт е, че е нарушено действащо правило.
Факт е, че тове не е за първи път и не трябва да се мери с двоен аршин.
Posted 26 July 2010 - 17:58
според мен наказание ще има,обаче само можем да гадаем какво ще е. Най-малко заради очевадната показност трябва да ги накажат,а може и за лъжите на Маса :biggrin2:/>
то и ние се разминахме първия път през 2007 и нищо не беше открито,ама после...... :biggrin2:/> щом са наказани => са виновни,а дали тази глоба отговаря на нарушението ....ще разберем в най-скоро време ;)/>
SHUMInsko написа на 26 July 2010 - 17:55:
Нали ги глобиха, стига толкоз са ревали. Много красива маневра беше
то и ние се разминахме първия път през 2007 и нищо не беше открито,ама после...... :biggrin2:/> щом са наказани => са виновни,а дали тази глоба отговаря на нарушението ....ще разберем в най-скоро време ;)/>
Posted 26 July 2010 - 18:36
КИМИ_ФЕН ™ написа на 26 July 2010 - 17:46:
Отбора ще го отнесе,интересно как и колко ще накажат Маса за двуличието му?
Почвай да ядеш тестени изделия и шоколад да качиш поне 10 кила, че ще ги свалиш от яд след решението на "ФИФА" :tooth:/>
Препоръчваме ви:
Share this topic:
-
34 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »