Club S1 Форуми: Сезон 2010? - Club S1 Форуми

Преход към съдържанието

• 9 Стр. +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Сезон 2010? коментари на телевизионното отрязяване Rate Topic: -----

#1 Потребителят е офлайн   Felipe Икона

• Втори пилот
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 08-Aug 07
  • Град:Русе
  • Отбор:Scuderia Ferrari

Posted 05 March 2010 - 10:53

Някой знае ли дали БТВ ще излъчва Ф1 и тази година?
0

#2 Потребителят е офлайн   Bobby Икона

• кривак детайлист
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 02-Mar 03
  • Град:София
  • Интереси:рейсинг, фото, технологии
  • Отбор:McLaren

Posted 05 March 2010 - 11:22

Ако ТВ7 са получили национален лиценц - не. А и като гледам какви филми за тестовете правят ТВ7 и как се подготвят едва ли не за сезона - май само там ще се предава.
То по бТВ само турски сериали, къде ще вмъкнат една Формула 1, хич не ми е ясно... нали бабите ще кълнат като луди, че им пускат някакви бръмчилки вместо Али, Хасан, Мюмюн и Айше...

Единствено би ми се искало по ТВ7 коментаторските недоразумения да ги отстранят и да поканят Иван Тенчев в студиото, останалото като картина и предавания е ок.
0

#3 Потребителят е офлайн   Рангел Икона

• Втори пилот
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • Регистриран: 06-Jan 05
  • Град:Шумен

Posted 05 March 2010 - 18:38

а като нямам 16:9 тв значи цял сезон ще гледам формулата сплескана няма ли някакво решение

This post has been edited by polihronov: 05 March 2010 - 18:39

0

#4 Потребителят е офлайн   First lady Икона

• Time wounds all heels.
  • Преглед на галерията
  • Група: Маршали
  • Регистриран: 18-Apr 07
  • Отбор:Без отбор

Posted 05 March 2010 - 18:42

bei RTL - предчувствам какво ще стане в събота и неделя. :rolleyes:/>
Миналата година без НЕГО правиха 3 часово предаване преди първия старт. И това в 4 часа сутринта немско време. Сега е посред бял ден и с Шумахер на старта + още 5 германци - ще е грандиозно.
3

#5 Потребителят е офлайн   M S C Икона

• Feldmarschall
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 22-Oct 07
  • Град:Варна
  • Интереси:Fitness and Formula 1
  • Отбор:Без отбор

Posted 05 March 2010 - 19:08

Миналата година БТВ не сключи ли 3 годишен договор ?Или се бъркам сигурно...
0

#6 Потребителят е офлайн   КОЛЧО Икона

• UNFUCK FORMULA 1
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 13-Mar 09
  • Град:N/A
  • Интереси:N/A

Posted 05 March 2010 - 19:27

Преглед на мнениетоBobby написа на 05 March 2010 - 11:22:

Ако ТВ7 са получили национален лиценц - не. А и като гледам какви филми за тестовете правят ТВ7 и как се подготвят едва ли не за сезона - май само там ще се предава.
То по бТВ само турски сериали, къде ще вмъкнат една Формула 1, хич не ми е ясно... нали бабите ще кълнат като луди, че им пускат някакви бръмчилки вместо Али, Хасан, Мюмюн и Айше...

Единствено би ми се искало по ТВ7 коментаторските недоразумения да ги отстранят и да поканят Иван Тенчев в студиото, останалото като картина и предавания е ок.

100% вярно, а като знаем и политиката на БТВ да да се гаври с феновете на Формула 1, и да излъчва всевъзможно сериали в часовете когато има задокеански стартове, за мен лично ще е по добре че няма да излъчват стартовете. Дано само ТВ7 не започнат с рекламите по време на състезанията или с Магариите на ITV Partner PPV от едно време. Но последните сега малко трудно ще минат. Особено като се има в предвид че се намираме в условия на Финансова криза никой не би се навил да плаща пари за да гледа Формула 1 по телевизията.
Да не говорим че изобщо не искам да го слушам негова "Милост" Момчил Манчев. Дано ТВ7 са взели мерки и да вкарат и Ричард Груев за компания на Тенчев и кибер шампиончето, което като имаме в предвид че миналата година за пръв път водеше сезон от Формула 1 съм склонен да простя невежеството му и грешките допуснати по време на преките предавания.
П.с: Да попитам - някой знае ли точния час в който ще започне надпреварата откриваща сезон 2010?
Също така ме интересува и началния час на прякото предаване ако последния е обявен вече в програмата на ТВ7...
Да попитам случайно някоя задокеанска или британска спортна ТВ не предава ли Формула 1 на живо на език различен от швабландския?

This post has been edited by Кольо: 05 March 2010 - 19:29

-1

#7 Потребителят е офлайн   daniboy Икона

• Аиреца
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 05-Apr 09
  • Град:Плевен
  • Интереси:F1, футбол, колоездене, хубава музика, жени и алкохол.
  • Отбор:Red Bull

Posted 05 March 2010 - 20:07

Преглед на мнениетоКольо написа на 05 March 2010 - 19:27:

100% вярно, а като знаем и политиката на БТВ да да се гаври с феновете на Формула 1, и да излъчва всевъзможно сериали в часовете когато има задокеански стартове, за мен лично ще е по добре че няма да излъчват стартовете. Дано само ТВ7 не започнат с рекламите по време на състезанията или с Магариите на ITV Partner PPV от едно време. Но последните сега малко трудно ще минат. Особено като се има в предвид че се намираме в условия на Финансова криза никой не би се навил да плаща пари за да гледа Формула 1 по телевизията.
Да не говорим че изобщо не искам да го слушам негова "Милост" Момчил Манчев. Дано ТВ7 са взели мерки и да вкарат и Ричард Груев за компания на Тенчев и кибер шампиончето, което като имаме в предвид че миналата година за пръв път водеше сезон от Формула 1 съм склонен да простя невежеството му и грешките допуснати по време на преките предавания.
П.с: Да попитам - някой знае ли точния час в който ще започне надпреварата откриваща сезон 2010?
Също така ме интересува и началния час на прякото предаване ако последния е обявен вече в програмата на ТВ7...
Да попитам случайно някоя задокеанска или британска спортна ТВ не предава ли Формула 1 на живо на език различен от швабландския?

Коле, много ясно от колко часа е старта. Има прост бутон "Convert To Race Local Time" А за Ричард Груев не ми го хвали. Малък си бил тогава...
0

#8 Потребителят е офлайн   Breathfan Икона

• chalgakiller
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 30-Jan 04
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Копаене на тунели.
  • Отбор:Williams

Posted 05 March 2010 - 20:24

Преглед на мнениетоFirst lady написа на 05 March 2010 - 18:42:

bei RTL - предчувствам какво ще стане в събота и неделя. :rolleyes:/>
Миналата година без НЕГО правиха 3 часово предаване преди първия старт. И това в 4 часа сутринта немско време. Сега е посред бял ден и с Шумахер на старта + още 5 германци - ще е грандиозно.

Еййй! Много обичах на времето да гледам Ф1 на немски. Жалко, че вече нямам РТЛ. Българските коментатори ме депресират. Ужасни са. По евроспорт гледах наскоро супербайк с български коментар и коментатора успя почти на всички състезатели да обърка имената. Толкова хубаво ми беше като повечето канали бяха чуждоезични. Трябва да отскоча до кабелния си оператор да видя дали може да се направи нещо по въпроса, защото си искам поне английските канали. ...А Ричард Груев и аз си го харесвам. Сегашните просто са по-зле.
0

#9 Потребителят е офлайн   daniboy Икона

• Аиреца
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 05-Apr 09
  • Град:Плевен
  • Интереси:F1, футбол, колоездене, хубава музика, жени и алкохол.
  • Отбор:Red Bull

Posted 05 March 2010 - 20:34

Преглед на мнениетоBreathfan написа на 05 March 2010 - 20:24:

Еййй! Много обичах на времето да гледам Ф1 на немски. Жалко, че вече нямам РТЛ. Българските коментатори ме депресират. Ужасни са. По евроспорт гледах наскоро супербайк с български коментар и коментатора успя почти на всички състезатели да обърка имената. Толкова хубаво ми беше като повечето канали бяха чуждоезични. Трябва да отскоча до кабелния си оператор да видя дали може да се направи нещо по въпроса, защото си искам поне английските канали. ...А Ричард Груев и аз си го харесвам. Сегашните просто са по-зле.

Аз си го имам РТЛ. А Ричард навремето правеше такива невероятни гафове, че добре че ги нямаше Господари на ефира.
0

#10 Потребителят е офлайн   КОЛЧО Икона

• UNFUCK FORMULA 1
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 13-Mar 09
  • Град:N/A
  • Интереси:N/A

Posted 05 March 2010 - 20:54

Преглед на мнениетоdaniboy написа на 05 March 2010 - 20:34:

Аз си го имам РТЛ. А Ричард навремето правеше такива невероятни гафове, че добре че ги нямаше Господари на ефира.

Знам ги гафовете на Груев - 20 години стават от както гледам Формула 1. И наистина са пословични.
И все пак дуета Груев Тенчев навремето нямаше аналог. Пак добре че го няма Москов - тоя толкова гафове по време на ефир прави, дето за тази бройка негова милост Манчев може само да си мечтае.

This post has been edited by Кольо: 05 March 2010 - 20:55

-1

Препоръчваме ви:

Share this topic:

• 9 Стр. +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic