-
12 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
Шумахер се завръща 2010 как ще се представи според вас?
Posted 28 December 2009 - 12:16
Чичо Манчо написа на 28.12.2009 - 11:58:
То и аз всеки път пускам ТОТО за джакпота, ама нейсе. Ако Браун е най-силният тим и догодина, ТО ще влезе в тройката
Ндаааа, условно казано отбор: Рос Браун + МШ + "нещо" с човешки корени, но по-късно покръстено... Аре да спирам с този отбор, че почна да ме избива на вулгаризъм и содомия
Ндаааа, условно казано отбор: Рос Браун + МШ + "нещо" с човешки корени, но по-късно покръстено... Аре да спирам с този отбор, че почна да ме избива на вулгаризъм и содомия
e и?спечелвал ли си го 7 пъти а? :rolleyes:/>
тази година може и да не се интересуваш нито от футбол нито от Ф1, защото ще ти носят само отрицателни емоции, съсредоточи се в ловенето на риба там може да хванещ нещо :P/> :D/> :D/>
Posted 28 December 2009 - 12:33
Ще се бори за победи :ph34r:/> и ще победи Нико с малко(това последното не ме кефи особено :Icky:/> )...
Биатлона не му ли беше сила... :rolleyes:/>
ARSENAL-Лошият написа на 28.12.2009 - 12:16:
e и?спечелвал ли си го 7 пъти а? :rolleyes:/>
тази година може и да не се интересуваш нито от футбол нито от Ф1, защото ще ти носят само отрицателни емоции, съсредоточи се в ловенето на риба там може да хванещ нещо :P/> :D/> :D/>
Posted 28 December 2009 - 12:35
Silver Stone написа на 28.12.2009 - 12:33:
Ще се бори за победи :ph34r:/> и ще победи Нико с малко(това последното не ме кефи особено :Icky:/> )...
ще се бори за титлата(както винаги), а за Нико и аз така гласувах :)/>
беше когато Оле беше млад, сега го бухат младите вече :D/> :D/> :D/>
Posted 28 December 2009 - 14:44
Магарето™ написа на 28.12.2009 - 11:18:
Предишната такава анкета се оказа безсмислена, за съжаление, затова пускам нова, за да видим после доколко очакванията съвпадат с реалността :)/>
Това какво ще покаже Шумахер е въпрос на време, мотивация, физическа форма, и още една дузина други фактори.
Релаността за мен е следната:
Тези анкети, за мен лично са една, гротесна про-Шумахер пропаганда и са невероятно отегчаващи и безсмислени...
Бас мога да се фана че, ако Мика Хакинен реши да се завърне цялата тази патърдия която се вдига в момена, около Шумахер изобщо няма да я има...
This post has been edited by XFX: 28 December 2009 - 14:49
Препоръчваме ви:
Share this topic:
-
12 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »