-
21 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
Фелипе срещу Алонсо. Маса: "Луд съм, колкото и преди. Едва ли ще станем приятели."
Posted 12 October 2009 - 19:21
http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2009/10/12/0KREQISR--300x145.jpg Фелипе Маса. Пистата във Фиорано днес.
Фелипе Маса: "Sono lo stesso bastardo di prima. Alonso? Non viene per diventare mio amico ma conta il rapporto professionale."
Преди да преведем цялата фраза, искам да преведем от италиански на български думата "bastardo". Речникът, който на всеки е под ръка е "Google преводач". Според любимия ни помощник в интернет разбираме, че италиансата дума "bastardo", в БГ превод означава "копеле".
"Същото копеле, като преди съм. Алонсо? Едва ли ще стане мой приятел, но ще трябва да сме професионалисти. Все още съм много ядосан, защото инцидентът промени не само надпреварата, но и целия шампионат. Победителят е Алонсо, Бриаторе си отиде, но нищо не се промени, за това което са откраднали. Един епизод, но това ще бъде допълнителен стимул за мен през новия сезон."
Колкото и да твърдят от Ферари, че проблеми догодина няма да има, едва ли ще успеят да ги контролират. Според изявленията на Фелипе Маса си мисля, че това което видяхме между Алонсо и Хамилтън е подобие на любовен флирт в сравнение с това, което си мисли Фелипе за Алонсо.
Posted 12 October 2009 - 19:54
Thunderbolt написа на 12.10.2009 - 20:40:
хахаха, смешен е, когато се прави на зъл
сега цял живот ще си мисли че флавио му е откраднал титлата хахахаха
според мен ферари направи грешка като остави маса а не райконен
Това, какво си мисли едва ли знаеш. Въпросът е доста по-интересен. Цял шампионат ни очаква през 2010, ако Фелипе е така настроен през цялото време, какво ще стане? Кой характер ще надвие? Остави настрана МакЛарън за момент и кажи на кой залагаш.
Posted 12 October 2009 - 19:58
Posted 12 October 2009 - 20:03
Thunderbolt написа на 12.10.2009 - 19:40:
хахаха, смешен е, когато се прави на зъл
Напротив , истински е а не двуличник като всички останали , затова и го харесвам.
kosebose написа на 12.10.2009 - 19:58:
Оооо миличко, не разбра ли, че този човек никога няма да стане шампион?
Просто, не е за него тази работа!
Просто, не е за него тази работа!
Моля ти се бъди малко по сериозен -_-/> , е ако можеш де.
Препоръчваме ви:
Share this topic:
-
21 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »