-
5 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
Тежка катастрофа с жертва на рали България
Posted 19 July 2009 - 11:14
Синът ми беше там на отсечката, чухме се по телефона, като влезе в обхват. Картината е била ужасна. Каската на навигатора - строшена, ролбарът не е издържал на удара.
Там където е станало няма покритие на ГСМ, нито ГПС, нито е имало служебни лица с радиостанция. Всъщност един от чешките пилоти е съобщил за катастрофата.
Сега гледам, че са решили да прекратят ралито. Най-разумното решение според мен.
Там където е станало няма покритие на ГСМ, нито ГПС, нито е имало служебни лица с радиостанция. Всъщност един от чешките пилоти е съобщил за катастрофата.
Сега гледам, че са решили да прекратят ралито. Най-разумното решение според мен.
Posted 19 July 2009 - 11:25
Dragonfly написа на 19.07.2009 - 11:14:
Синът ми беше там на отсечката, чухме се по телефона, като влезе в обхват. Картината е била ужасна. Каската на навигатора - строшена, ролбарът не е издържал на удара.
Ролбарът който споменаваш издържа много по големи удари от този , съмнявам се ако тази кола беше от врц дали щеше да е трагичен инцидента .Организаторите за пореден път под всякаква критика .
Мир на праха на ФЛАВИО
This post has been edited by масата: 19 July 2009 - 11:26
Posted 19 July 2009 - 11:35
организаторите са виновни за решението, че при трагичен инцидент искат ралито да продължи
1. за да покажат че са над тея неща
2. Крум дончев щеше да излезе начело в ERC с една точка пред Басо
аз ги кретикувам че се опитаха да продължат ралито а не защото са били неподготвени в тоя участък
при 226 км състезателни не можеш да покриеш на 100% състезателната дистанция това не е няква писта от 5-6 км
доколкото разбирам и на два метра да е имало маршал Флавио пак щеше да е мъртъв :depressed:/>
1. за да покажат че са над тея неща
2. Крум дончев щеше да излезе начело в ERC с една точка пред Басо
аз ги кретикувам че се опитаха да продължат ралито а не защото са били неподготвени в тоя участък
при 226 км състезателни не можеш да покриеш на 100% състезателната дистанция това не е няква писта от 5-6 км
доколкото разбирам и на два метра да е имало маршал Флавио пак щеше да е мъртъв :depressed:/>
Препоръчваме ви:
Share this topic:
-
5 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »