-
31 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
ГП на Германия състезание
Posted 12 July 2009 - 11:59
Става непредвидимо с оглед на това, че може да изсъхне в един момент, а може и да завали в друг. Пълна рулетка, все още не се знае, чия стратегия е най-подходяща, знае се единствено, че на мокро РедБул имат още по-големи шансове за успех, за БГП остават надеждите за поредната перфекта тактика с която да надделеят. Отзад ще е по-интересно струва ми се, но ще видим.
Дано няма сакатлъци само!
Posted 12 July 2009 - 12:43
RGⓇ написа на 12.07.2009 - 12:59:
Става непредвидимо с оглед на това, че може да изсъхне в един момент, а може и да завали в друг. Пълна рулетка, все още не се знае, чия стратегия е най-подходяща, знае се единствено, че на мокро РедБул имат още по-големи шансове за успех, за БГП остават надеждите за поредната перфекта тактика с която да надделеят. Отзад ще е по-интересно струва ми се, но ще видим.
Дано!И дано след това състезание, шампионата стане още по завързан!
Пожелавам късмет на всички пилоти и приятно гледане на феновете 8-)/>
Posted 12 July 2009 - 12:55
Posted 12 July 2009 - 13:53
RGⓇ написа на 12.07.2009 - 13:41:
Опалаааа, Ферари май ще ядат бой, че се опитват да отмъкнат Алонсо! :D/>
Той Флавио да вземе Солунската митница ...ъ-ъ-ъ, такова де .... управлението на търговските права от Бърни (както се спекулира), пък тогава всички ще ходят да му се кланят и няма да му пука за Ало къде кара. :D/>
Posted 12 July 2009 - 13:54
:huh:/>
Времето там си е идеално като гледам от това което показват в момента. 18 градуса и 30 и няколко на асфалта ;)/> На мен лично ми се искаше да покапе малко дъжд и днес ;)/> ако не друго поне става една идея по- интересно за гледане ;)/>
Искрено се надявам Фетел днес да финишира на 1 място, въпреки че ще ми прецака прогнозата, но ...Той го заслужава :)/>
Естествено това което истински ще ме зарадва е челна тройка за Фелипе или още по -добре Кими, но за жалост е малко нереално ;(
Времето там си е идеално като гледам от това което показват в момента. 18 градуса и 30 и няколко на асфалта ;)/> На мен лично ми се искаше да покапе малко дъжд и днес ;)/> ако не друго поне става една идея по- интересно за гледане ;)/>
Искрено се надявам Фетел днес да финишира на 1 място, въпреки че ще ми прецака прогнозата, но ...Той го заслужава :)/>
Естествено това което истински ще ме зарадва е челна тройка за Фелипе или още по -добре Кими, но за жалост е малко нереално ;(
This post has been edited by Алекса: 12 July 2009 - 13:58
Препоръчваме ви:
Share this topic:
-
31 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »