-
13 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
Пак за писта в България се заговори.
Posted 09 July 2009 - 10:14
Ето това сега прочетох.
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=6898
Оф, :huh:/> вече незнам да ли да вярвам или не.
Но много се надявам това за пистата в България , да стане реалност.
Имам един въпрос към Вас, ако може някой да ми съдейства.
От къде мога да си купя знаме на по-нормална цена? Това което съм намерил е с доставка до България, но излиза доста скъпо.
Ако може някой да даде идеи.
Ако ли не ще се възползвам от скъпото, е няма как спорта изисква жертви. ;)/>
Мерси предварително
Posted 09 July 2009 - 12:10
Според мен трябва да се довърши пистата до Сливен. Не малко работа е свършена там. Ако се направи една магистрала, която да свързва Сливен и Бургас, ще се реши и проблемът с легловата база. А и в настоящия момент на намаляване на потока на туристи, това е добра възможност да се запълнят хотелите. Третият ми аргумент е, че със съгурност ще струва по-малко, отколкото да се започне всичко отначало.
Posted 09 July 2009 - 12:23
Аз съм на мнение, че щеше да е по-добре ако пистата се направи в централната част на България, но както винаги трябва да се съобразаваме с исканията в договора. Прав си, че ако пистата в Сливен се дострой, ще излезне по-евтино, ама пак някой иска да дръпне някой друг лев, но все пак се надявам след две години да съм на пистата :D/> :D/> :D/> сега трябва само да дочакаме утрешният ден да видим какво ще стане
This post has been edited by fernando alonsoF1: 09 July 2009 - 12:25
Posted 09 July 2009 - 13:36
Краси написа на 09.07.2009 - 14:00:
Айде да не се подценяваме излишно,
дай Боже договора да стане реалност,
сигурен съм, че ще направим отлично състезание.
дай Боже договора да стане реалност,
сигурен съм, че ще направим отлично състезание.
да подпишат договора и да дадем парите, пък после и да няма писта все ще напрявят някое състезание по магистралите ни :rolleyes:/> ама то ние и магистрали нямаме -_-/>
Препоръчваме ви:
Share this topic:
-
13 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »