-
16 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
ГП на Великобритания Състезание
Posted 21 June 2009 - 10:15
Предстои 8 кръг от шампионата на Формула 1 за 2009 година. Отново ще бъде облачно, 17 градуса температура с шанс за превалявания. Състезанието ще се проведе в 60 обиколки от по 5.141 км. и започва в 3 часа българско време.
http://img15.imageshack.us/img15/350/96699383.png
2009 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX
1 Sebastian Vettel RBR-Renault
2 Rubens Barrichello Brawn-Mercedes
3 Mark Webber RBR-Renault
4 Jarno Trulli Toyota
5 Kazuki Nakajima Williams-Toyota
6 Jenson Button Brawn-Mercedes
7 Nico Rosberg Williams-Toyota
8 Timo Glock Toyota
9 Kimi Räikkönen Ferrari
10 Fernando Alonso Renault
11 Felipe Massa Ferrari
12 Robert Kubica BMW Sauber
13 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes
14 Nelsinho Piquet Renault
15 Nick Heidfeld BMW Sauber
16 Giancarlo Fisichella Force India-Mercedes
17 Sebastien Bourdais STR-Ferrari
18 Adrian Sutil Force India-Mercedes
19 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes
20 Sebastien Buemi STR-Ferrari
Posted 21 June 2009 - 10:34
Очаквам двойна победа за Редбул. Колкото до Браун ГП, очаквам да са трети и четвърти, като този път шансовете за по-предно класиране са на Рубенс, а и без това той каза, че обожава тази писта, така че очаквам бразилецът този път да е по-бърз от Дженсън. Имайки предвид страхотната форма на Ред Бул, не очаквам състезанието да е кой знае колко интересно и оспорвано. Дано да не съм прав.
Posted 21 June 2009 - 11:44
Нищо де..и едно 'мерси' стига 8-)/>
..А за състезанието-струва ми се,че Ферари този път са се предали още преди битката.Дано да греша!Много ми се иска да видя Кими на подиума,но май това ще си остане в зоната на пожелателните заблуди..
..А за състезанието-струва ми се,че Ферари този път са се предали още преди битката.Дано да греша!Много ми се иска да видя Кими на подиума,но май това ще си остане в зоната на пожелателните заблуди..
This post has been edited by evil bitch: 21 June 2009 - 11:44
Posted 21 June 2009 - 11:45
evil bitch написа на 21.06.2009 - 12:44:
Нищо де..и едно 'мерси' стига 8-)/>
възможно е ако Баричело се преебе пак и Бътън не е отново със супер стратегия.
Препоръчваме ви:
Share this topic:
-
16 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »