Club S1 Форуми: ГП на Малайзия - Club S1 Форуми

Преход към съдържанието

• 48 Стр. +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ГП на Малайзия Състезание Rate Topic: -----

#1 Потребителят е офлайн   ФерариБГ Икона

• Първи пилот
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 28-Apr 05
  • Град:Казанлък
  • Отбор:Scuderia Ferrari

Posted 05 April 2009 - 07:43

Айде да почваме коментари и прогнози, тук
Аз лично мисля, че пак Бътън ще спечели. Ферари нямат големи шансове, освен ако не завали!
0

#2 Потребителят е офлайн   Hrisimira Икона

• Тест пилот
  • РипванеРипване
  • Регистриран: 28-Mar 09
  • Град:Шумен
  • Интереси:F1,Volleyball,Vin Diesel,
  • Отбор:Mercedes-Benz GP

Posted 05 April 2009 - 07:58

Като стана дума за дъжд,има голяма вероятност да завали по време на състезанието
0

#3 Потребителят е офлайн   Капитан Жоро Икона

• Втори пилот
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • Регистриран: 09-Nov 06
  • Град:Варна

Posted 05 April 2009 - 07:58

Преглед на мнениетоSHUMInsko написа на 05.04.2009 - 08:43:

Айде да почваме коментари и прогнози, тук
Аз лично мисля, че пак Бътън ще спечели. Ферари нямат големи шансове, освен ако не завали!

Добро утро! Явно нямаш търпение да започват, щом толква рано си я пуснал темета. А относно прогнозата кой ще е победител, както е тръгнало май ще трябва да изчакаме края на другата седмица да видим какво ще решат комисарите. :D/>

This post has been edited by Капитан Жоро: 05 April 2009 - 07:59

0

#4 Потребителят е офлайн   Senna forever Икона

• Най-Великият
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • Преглед на галерията
  • Група: Маршали
  • Регистриран: 18-Jun 05
  • Интереси:http://vbox7.com/play:cbb45380
  • Отбор:McLaren

Posted 05 April 2009 - 07:59

Преглед на мнениетоКапитан Жоро написа на 05.04.2009 - 08:58:

Добро утро! Явно нямаш търпение да започват, щом толква рано си я пуснал темета. А относно прогнозата кой ще е победител, както е тръгнало май ще трябва да изчакаме края на другата седмица да видим какво ще решет комисарите. :D/>

За съжаление си прав Жорка. <_</>
0

#5 Потребителят е офлайн   ФерариБГ Икона

• Първи пилот
  • Регистриран: 28-Apr 05
  • Град:Казанлък

Posted 05 April 2009 - 08:03

Преглед на мнениетоSenna forever написа на 05.04.2009 - 08:59:

За съжаление си прав Жорка. <_</>

Едва ли ще накажат "бандата" със дифузьорите, няма да е честно ;)/>
0

#6 Потребителят е офлайн   Breathfan Икона

• chalgakiller
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 30-Jan 04
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Копаене на тунели.
  • Отбор:Williams

Posted 05 April 2009 - 08:04

Много грозно се намесиха в борбата м/у Кубица и Петел. :(/> За дифузьорите по-хубаво да не се месят. Вече решиха, че са редовни. Никой не им е вързал ръцете на другите, за да си направят и те такива.

This post has been edited by Breathfan: 05 April 2009 - 08:05

0

#7 Потребителят е офлайн   DVB_Racer Икона

• Първи пилот
  • Регистриран: 18-Apr 04
  • Отбор:Без отбор

Posted 05 April 2009 - 08:16

Има вероятност по време на състезанието да се появи и силен вятър, което още повече ще затрудни пилотите. :o/>
0

#8 Потребителят е офлайн   Feanor Икона

• Federer Fan
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 30-Jun 05
  • Интереси:Ф1, тенис, футбол, природа, изкуства

Posted 05 April 2009 - 08:35

За мен победата му е в кърпа вързана на Дженсъс, но се надявам Кубица стартирайк 6-и да може да направи нещо интересно.

Ето и нещо интересно във връзка с това което всички коментираме, вместо да се съсредоточим в спорта: (От Гардиън)

"Момчета, Бърни, Макс (аз те обичам Макс - единственото интересно нещо за F1 и сила за по-добро общество), просто оправете нещата. И ако искаш да се вземат на сериозно като спорт отново, слушайте внимателно: състезанието отнема около час и половина, след състезанието има победител, спечелил второ място, трети и т.н., нека застанат на подиум, да свирят химни, да разносват шампанското, а след това да се махат. Това е краят. Ние имам други неща за вършене.

Нека започнем този процес, бавно, на първо място се опитайте да имате едно състезание, само едно, където след това не прекарате един месец спорейк над технически детайли - дали Кими Райконен имал прекалено много гориво, или шасито на Уилямс-Тойота било твърде много downforce, BMW Sauber счупи ли правилата, като подвигна dorsals, които бяха направени от полистирол. Те не разполагат с тези бюст-UPS в чаши или дартс или Tossing почтеността - Вие знаете, правилното спортове. Така че просто го и задръжте просто, ясно надбягване с коли, на което синът ми и аз можем да се насладим, вчршайки че резултата от 3 следобед в неделя, няма да бъдат отменен от Американскип Върховният съд известно време през 2027"

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/20.../03/formula-one
0

#9 Потребителят е офлайн   MAISTORA73 Икона

• Дебютант
  • Рипване
  • Регистриран: 28-Mar 09
  • Град:Търговище

Posted 05 April 2009 - 08:57

Преглед на мнениетоFeanor написа на 05.04.2009 - 09:35:

За мен победата му е в кърпа вързана на Дженсъс, но се надявам Кубица стартирайк 6-и да може да направи нещо интересно.

Ето и нещо интересно във връзка с това което всички коментираме, вместо да се съсредоточим в спорта: (От Гардиън)

"Момчета, Бърни, Макс (аз те обичам Макс - единственото интересно нещо за F1 и сила за по-добро общество), просто оправете нещата. И ако искаш да се вземат на сериозно като спорт отново, слушайте внимателно: състезанието отнема около час и половина, след състезанието има победител, спечелил второ място, трети и т.н., нека застанат на подиум, да свирят химни, да разносват шампанското, а след това да се махат. Това е краят. Ние имам други неща за вършене.

Нека започнем този процес, бавно, на първо място се опитайте да имате едно състезание, само едно, където след това не прекарате един месец спорейк над технически детайли - дали Кими Райконен имал прекалено много гориво, или шасито на Уилямс-Тойота било твърде много downforce, BMW Sauber счупи ли правилата, като подвигна dorsals, които бяха направени от полистирол. Те не разполагат с тези бюст-UPS в чаши или дартс или Tossing почтеността - Вие знаете, правилното спортове. Така че просто го и задръжте просто, ясно надбягване с коли, на което синът ми и аз можем да се насладим, вчршайки че резултата от 3 следобед в неделя, няма да бъдат отменен от Американскип Върховният съд известно време през 2027"

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/20.../03/formula-one

Аз пък си мисля че ще има изненади.При положение че завали ще има необратим обрат в полза на Ферари.
0

#10 Потребителят е офлайн   Feanor Икона

• Federer Fan
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 30-Jun 05
  • Интереси:Ф1, тенис, футбол, природа, изкуства

Posted 05 April 2009 - 09:00

Е няма да спорим с "необратимоста" сега я. ;)/> Законите на физиката за това са създадени - казано е Ферари ще са първи, значи ще бъдат. Решено!
0

Препоръчваме ви:

Share this topic:

• 48 Стр. +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users