Стр. 1 от 1
Първи снимки на интериора на Порше Панамера
Posted 13 February 2009 - 18:33
От Порше разпространиха първите официални снимки на интериора на бъдещия си четириврат модел Панамера. Колата, която се очаква да бъде пусната за продажба към края на годината ще се предлага в 3 версии - S, 4S и Turbo и ще разполага с 4 отделно обособени и напълно пълноценни места.
http://www.clubs1.bg/novina.php?n=7333
Posted 13 February 2009 - 18:50
На тези снимки определено иазглежда по-добре отколкото на предварителните 3Д графики по списанията , но пак има по-красиви коли от този клас. Maserati Quattroporte(малко кекаво ,ама много красиво), и бъдещите Lamborghini Estoque( Любимото ми) и Аston Martin Lagonda. Иначе като ще е гарга да е рошава. Щом искаш Порше вземи си 911 ( ГТ3 ,например) или поне Кайман...
Posted 13 February 2009 - 19:40
Не ми харесва и отвън, и отвътре. Но за сметка на това, със сигурност ще се продава като топъл хляб в ,,Поршеджииниците". Конкуренцията от Астън Мартин, Мазерати и Ламборджини е по-добра. Много по-добра всъщност :D/> Но предполагам, че ще е и по-скъпа... За по-бедните има Мерцедес ЦЛС, а за най-бедните - Пасат ЦЦ :rolleyes:/>
This post has been edited by V10: 13 February 2009 - 19:44
Posted 14 February 2009 - 13:24
V10 написа на 13.02.2009 - 19:40:
Конкуренцията от Астън Мартин, Мазерати и Ламборджини е по-добра. Много по-добра всъщност :D/>
И аз така мисля, но докато не ги видя всичките на живо не мога да бъда категоричен. Панамерата ми е още много сурова. За Мазератито мога само да кажа, понеже сме го виждали, че не ми допадат единствено фаровете и стоповете - иначе е супер. Виж, при Гранд Туризмото нямам забележки - вида му би ми оправил настороението дори да съм в състояние на болезнено-тежък махмурлук.
Препоръчваме ви:
Share this topic:
Стр. 1 от 1