lamborghini miura sv написа на 13.02.2009 - 20:02:
Мии извън пътя (за) нищо не става.
http://www.youtube.c...h?v=xUroF7AuFVo Да не вземе някой да скочи че Топ Гиър били тенденциозни и преувеличавали. Може и така да е ,но в случая са прави. За справка виж клипчето около 8-та минута. Не се е родил още инженерът ,който ще конструира кола ,която взима завои като спортен автомобил и гази в калта като джип.
Напълно съм съгласен с последното ти изречение. Според мен не това е била целта на БМВ - едва ли някой купува Х3 и Х5, за да гази калта. Нека не бъркаме Off-Road със SUV/SAV все пак.
Относно Топ Гиър - на моменти съм ги намирал за тенденциозни, особено що се касае за английските марки, но моментите стават все по-малко, защото вече почти няма такива марки. В случая обаче си направих следния извод: Топ Гиър казаха, че е по-добре да си вземеш БМВ 5-ца или Ланд Ровър, но не и Х3, а най-добре и двете. ОК, колко ще ти струва това, сложи сумата на цените на 5-ца и ЛР от една страна и тази на Х3 от другата, и така ще си отговориш на въпроса защо Х3 регистрира такива продажби, независимо, че е "грозна, скъпа, друса, затъва и прочее". В края на краищата не ти трябва луноход, за да се качиш със ските до подножието на пистата или да отидеш на пикник, или да караш по нашите дупки, без да се притесняваш, че ще си изкъртиш прага, или ... Съвсем друг е въпроса дали тези, които карат Х3 водят такъв начин на живот или са просто в крак с модата.
Кажи от този клас кое става за извън пътя.
Освен това "спора" беше за Х5.