Bmw потвърди Кубица и Хайдфелд за 2009 г
Posted 06 October 2008 - 23:18
Цървулан написа на 06.10.2008 - 14:22:
Роберт Кубица и Ник Хайдфелд остават титулярни пилоти на BMW Заубер и през 2009 г., обявиха официално от екипа.
Дано да е за добро. :unsure:/> Или поне да е по-малкото зло. Явно Хайдфелд получава още една година отсрочка. Пак е по-добрия вариант спрямо Кими (добре че няма шанс да го привлекат). -_-/>
Posted 08 October 2008 - 18:54
Пожелавам на втория ми любим отбор само успехи догодина. Кубица и Хайдфелд са едни от най - добрите в момента и са мотивирани. Ако им се даде добър болид могат да се борят за титлата без съмнение. Интересно ми е за колко време са им договорите и дали ще видим Алонсо / Фетел при Баварците през 2010.
Posted 09 October 2008 - 12:06
Цървулан написа на 06.10.2008 - 22:44:
Момиченце, на кое точно му се радваш на Хайфелд? :shok:/>
Хора ,съгласен съм че Хаидфелд не прави добър сезон, но миналите 2 сезона се представяше на доста високо ниво и като се има предвид че е от самото начало на BMW е техен пилот пък и е Германец не виждам причина зашто да не му се даде още 1 шанс.Освен това в момента е на 1 точка разлика от "световния шампион", така че представянето му в крайна сметка не е чак толкова лошо,друг е въпроса за предсавянето на въпросния шампион .......(най- незаслужилия според мен)
Препоръчваме ви: