Club S1 Форуми: Naskar 3d - Club S1 Форуми

Преход към съдържанието

Стр. 1 от 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Naskar 3d филм за спорта с най-много зрители на живо в Америка Rate Topic: -----

#1 Потребителят е офлайн   The_Power Икона

• Шампион
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • Преглед на галерията
  • Група: Админи
  • Регистриран: 01-Mar 03
  • Град:София
  • Интереси:Формула 1, Фитнес
  • Отбор:Без отбор

Posted 08 July 2008 - 23:57

„Когато гледаш NASCAR 3D, придобиваш впечатление за мащаба на този спорт. В него няма нищо малко – и докато не го видиш в действителност, е трудно да го проумееш,” споделя режисьорът Саймън Уинсър. „С необикновени кадри от купетата на колите, надпревара, която те държи на ръба на седалката, и ексклузивен задкулисен достъп до състезателите, всичко примесено с магията на технологията IMAX 3D и озвучителна система, от която те побиват тръпки, този филм поглъща зрителя и го поставя на шофьорското място.”

http://www.clubs1.bg/novina.php?n=5285
0

#2 Потребителят е офлайн   mitrandil Икона

• Втори пилот
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 21-Mar 03
  • Град:Chicago
  • Отбор:Scuderia Ferrari

Posted 09 July 2008 - 03:51

http://www.imdb.com/title/tt0353774/
Приятел тоя филм е от 2004 година. Не че е лош, ама има къде по-хубави и впечатляващи филми за IMAX. Преди месец излезе една боза дело на Уашовски за IMAX 3D - Speed Racer. Филм който е доста по-ефектен ама само с това ще си остане защото когато правиш филм като за 10 годишни, обикновенно искат да го гледат 10 годишни.
Според мен канадската технологията е най-добто нещо в киното , нещо като HD кино и тя може да се разгърне с пълен блясък в компютърни анимации като Беоулф или Open Season(не знам как е преден на БГ).
0

#3 Потребителят е офлайн   The_Power Икона

• Шампион
  • Преглед на галерията
  • Група: Админи
  • Регистриран: 01-Mar 03
  • Интереси:Формула 1, Фитнес

Posted 09 July 2008 - 09:42

Филма е от 2004, но сега ще бъде показан в София. Въпроса е, ако си го гледал на 3D да споделиш впечатления. Аз за сега не съм го гледал, както не съм бил и на състезание от Наскар. Ще ми е интересно да видя филма, особено ако предава атмосферата на състезанията. Мисля си, че като е триизмерен би трябвало да е почти като на живо.
0

#4 Потребителят е офлайн   GK_Power Икона

• Първи пилот
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 29-Jul 06
  • Град:София,Пловдив
  • Отбор:McLaren

Posted 09 July 2008 - 13:54

Преглед на мнениетоThe_Power написа на 09.07.2008 - 10:42:

Филма е от 2004, но сега ще бъде показан в София. Въпроса е, ако си го гледал на 3D да споделиш впечатления. Аз за сега не съм го гледал, както не съм бил и на състезание от Наскар. Ще ми е интересно да видя филма, особено ако предава атмосферата на състезанията. Мисля си, че като е триизмерен би трябвало да е почти като на живо.

AЗ този филм го чакам с нетърпение от поне 2 години,наи накрая тия се решиха да го пуснат за което съм изключително радостен...
0

#5 Потребителят е офлайн   THE SAINT Икона

• prefers sinners
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 10-May 05
  • Град:Стара Загора

Posted 09 July 2008 - 13:58

Преглед на мнениетоmitrandil написа на 09.07.2008 - 04:51:

http://www.imdb.com/title/tt0353774/
Приятел тоя филм е от 2004 година. Не че е лош, ама има къде по-хубави и впечатляващи филми за IMAX. Преди месец излезе една боза дело на Уашовски за IMAX 3D - Speed Racer. Филм който е доста по-ефектен ама само с това ще си остане защото когато правиш филм като за 10 годишни, обикновенно искат да го гледат 10 годишни.
Според мен канадската технологията е най-добто нещо в киното , нещо като HD кино и тя може да се разгърне с пълен блясък в компютърни анимации като Беоулф или Open Season(не знам как е преден на БГ).

и аз исках да го гледам, ама явно няма да е за момента. Иначе Спийд рейсър не си заслужава ако не е на 3д, даже е гоелма простотия
0

#6 Потребителят е офлайн   A S T R A Икона

• Тест пилот
  • РипванеРипване
  • Регистриран: 16-Jun 08
  • Отбор:Scuderia Ferrari

Posted 09 July 2008 - 23:12

Преглед на мнениетоMcLaren_CooLBLaZe написа на 09.07.2008 - 14:54:

AЗ този филм го чакам с нетърпение от поне 2 години,наи накрая тия се решиха да го пуснат за което съм изключително радостен...

И аз съм така.. На 18.07 ще се гледа :)/>
0

#7 Потребителят е офлайн   GK_Power Икона

• Първи пилот
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 29-Jul 06
  • Град:София,Пловдив

Posted 29 July 2008 - 22:27

Сега се връщам от Мола,филмчето си заслужава,на мен лично ми хареса ,а и като се има впредвид че не бях гледал 3д кино до сега определено ми хареса,само неразбрах защо в определени моменти ми беше леко размазано,все едно не съм фокусирал,както и да е,малко е кратичко и е леко документално,и монтажа е малко дразнещ сменят супер различни по характер писти все едно е едно и също състезание...препоръчвам го на всеки които се кефи на ревящи двигатели...
0

#8 Потребителят е офлайн   vinse Икона

• Чукча не читател, чукча писател
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 28-Feb 06

Posted 30 July 2008 - 08:40

Преглед на мнениетоMcLaren_CooLBLaZe написа на 29.07.2008 - 22:27:

Сега се връщам от Мола,филмчето си заслужава,на мен лично ми хареса ,а и като се има впредвид че не бях гледал 3д кино до сега определено ми хареса,само неразбрах защо в определени моменти ми беше леко размазано,все едно не съм фокусирал,както и да е,малко е кратичко и е леко документално,и монтажа е малко дразнещ сменят супер различни по характер писти все едно е едно и също състезание...препоръчвам го на всеки които се кефи на ревящи двигатели...

Когато съм гледам 3Д виждах разфокусирано близките... неща който са на екрана и ми трябва известно време за да ги "направя" на фокус (на окото му отнема известно време докато ги види баш както си трябва), това което става по-далече (ако мога така да кажа :)/>) няма проблеми и си е баш на фокус :D/>
Така поне е при мен де, при други хора може да е различно :rolleyes:/>
0

#9 Потребителят е офлайн   Quinn Икона

• Първи пилот
  • Регистриран: 07-Nov 06
  • Град:Русе

Posted 08 August 2008 - 15:38

Гледах го. Не ми хареса особено. Не си падам особено по НАСКАР и вероятно заради това така...
0

#10 Потребителят е офлайн   Pycku Икона

• Шампион
  • Група: Маршали
  • Регистриран: 01-May 04
  • Град:Русе
  • Интереси:Формула, футбол, онлайн игрички...

Posted 06 September 2008 - 09:45

Преглед на мнениетоQuinn написа на 08.08.2008 - 16:38:

Гледах го. Не ми хареса особено. Не си падам особено по НАСКАР и вероятно заради това така...

И аз така. Всичките изглеждаха тлъсти като Монтоя, а пък ми говорят какви атлети са. Чак се чудя имат ли акъл американците 38 пъти в годината да го гледат. А във филма казаха, че цели семейства си вземат отпуска и 1 седмица на каравана до пистата живеят. Ама щом има фенове значи сигурно са си намерили нещо интересно.
Инъче филмът не беше лош. Просто ако беше за Ф1 или пък поне за Индикар/Чемпкар щеше да ме изкефи в пъти повече...
0

Препоръчваме ви:

Share this topic:

Стр. 1 от 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users