-
13 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »
ГП Франция очаквания и прогнози
Posted 16 June 2008 - 10:36
Тва че имаш интерес да представиш от сега надпреварата хубаво но защо 6 дни преди началото на надпреварата се сещате да пуснете темата.
Колегата няма много опит (ако му погледнеш броя мнения), но според мен се е опитал да напраwи нещо хубаво и полезно, не е необходимо да го хулим. ;)/>
edit: argiriano
Колегата няма много опит (ако му погледнеш броя мнения), но според мен се е опитал да напраwи нещо хубаво и полезно, не е необходимо да го хулим. ;)/>
edit: argiriano
Posted 16 June 2008 - 10:51
При тези изравнени сили е глупаво да говорим предварително че някой мачка ! Очаквам леко предимство за Ферари, Хамилтън влиза в точките, дори има шанс за подиум с малко късмет ако тръгне от 13-14 място. Сега е моментът БМВ да докаже че напредъка и победата в Канада не са случайни. Няма да се изненадам от
1. Кими
2. Кубица
3. Маса, Хейки или Хамилтън
1. Кими
2. Кубица
3. Маса, Хейки или Хамилтън
Posted 16 June 2008 - 11:23
Aко Хейки не дреме пак или не си намери оправдание с грейнинга,вместо да се постарае повечко да го елеминира,очаквам да е в... точките :)/> Шегичка,очаквам да е на подиума ;)/>
Луис не мога да го мисля,дано вземе нЕкви точки,а фаворитите-никви :)/> Шегичка пак,добре ще е Кими да спечели,че Куб. или Маса да не дръпнат много в точките!
Луис не мога да го мисля,дано вземе нЕкви точки,а фаворитите-никви :)/> Шегичка пак,добре ще е Кими да спечели,че Куб. или Маса да не дръпнат много в точките!
Posted 16 June 2008 - 11:24
Препоръчваме ви:
Share this topic:
-
13 Стр.
- 1
- 2
- 3
- →
- Последна »