Club S1 Форуми: Шумахер бил пред отказване след смъртта на Сена - Club S1 Форуми

Преход към съдържанието

• 3 Стр. +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Шумахер бил пред отказване след смъртта на Сена Rate Topic: -----

#1 Потребителят е офлайн   Senna forever Икона

• Най-Великият
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • Преглед на галерията
  • Група: Маршали
  • Регистриран: 18-Jun 05
  • Интереси:http://vbox7.com/play:cbb45380
  • Отбор:McLaren

Posted 18 July 2007 - 12:59

Шумахер бил пред отказване след смъртта на Сена :rolleyes:/>
Cедемкратният световен шампион Михаел Шумахер, който прекрати кариерата си този сезон, разкри изключително любопитни и дори сензационни подробности от своята кариера пред немския вестник "Зюдойче цайтунг". Той се изповяда, че е бил пред отказване от Формула 1 още през 1994 г., след смъртта на идола си Айртон Сена и австриеца Роланд Ратценбергер на пистата "Имола". Потресен от смъртта на Сена, той пропусна погребението на трикратния шампион.
"Наистина не отидох да се сбогувам със Сена, но в онези моменти трябваше да остана сам със себе си и да реша дали трябва да продължа във Формула 1, или да се откажа, заяви Шуми. - Тогава си задавах въпроса "Означават ли все още Формула 1 и състезанията нещо съществено за мен". После отидох специално на тестовете на тима ни "Бенетон". Търсех отговора на въпроса дали още мога да карам и доставя ли ми спортът удоволствие. Не исках да показвам своите емоции пред публика, а ги запазих за по-късно, когато заедно с жена ми Корина посетихме гроба на Айртон в Сао Пауло". В крайна сметка състезателят у мен надделя и реших, че трябва да продължа".

http://politika.bg/sport/article?sid=&...4183&eid=64
0

#2 Потребителят е офлайн   vinse Икона

• Чукча не читател, чукча писател
  • Преглед на галерията
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 28-Feb 06
  • Отбор:Без отбор

Posted 18 July 2007 - 15:04

Абе... грам не му личеше да е тъжен на стълбицата след състезанието ама... щом казва - няма да споря.
0

#3 Потребителят е офлайн   DARTH VADER Икона

• LORD OF DESTRUCTION
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 18-Feb 05
  • Град:DARK SIDE
  • Интереси:Dark side of force
  • Отбор:Scuderia Ferrari

Posted 18 July 2007 - 15:11

ТОгава нали не мислиш, че са му казали "СЕНА е мъртъв", про положение, че са се борили за живота му все още лекарите!!!А и виж по добре заглавието на статията "Шумахер бил пред отказване след смъртта на Сена"
0

#4 Потребителят е офлайн   kamiona Икона

• Марко Симончели 1987 - 2011
  • Регистриран: 27-Aug 03
  • Град:Варна
  • Отбор:Williams

Posted 18 July 2007 - 15:36

Сега е много лесно да се говори ,а и според мен цялия аргумент е извение ,с който МШ иска да се оправде ,че не е отишъл на погребението на Сена след като се има на предвид ,че дори Прост е бил там и явно МШ го гложди тази случка и затова всяка година ходи на гроба му.

Цитат

Той се изповяда, че е бил пред отказване от Формула 1 още през 1994 г., след смъртта на идола си Айртон Сена и австриеца Роланд Ратценбергер на пистата "Имола"

Както се знае Сена е бил увит с флага на една държава (няма да споменвавам ,коя е тя заради играта на формула1.бг ,не защото съм останал за 10 точки ,а защото мисля ,че на този въпрос всеки сам трябва да намери отговора ,а и смятам ,че ще е добре да се спазва и спортсменството и т.н много се оплеснах).Защо тогава Мишо не е развял Бразилския флаг на стълбичката на победитителите на акт съпричястност със съдбата на идиола му (аз поне затокова нещо незнам) имам предвид не за състезанието на Имола ,а за някое от следващите състезания до края на сезон 1994.
0

#5 Потребителят е офлайн   Fantomas Икона

• Млад талант
  • РипванеРипванеРипване
  • Регистриран: 06-Apr 07
  • Отбор:Red Bull

Posted 18 July 2007 - 15:42

Аз само да припомня че лекарите се борят за живота на Сена до 18 ч. слетобяд, когато състезанието и церемонията по награждаването отдавна са свършили и все още никой не е предполагал за трагичната вест.
Колкото до съпричастността на Шуми - той си я показа, но доста по-късно, на Монца през 2000 г.
0

#6 Потребителят е офлайн   vinse Икона

• Чукча не читател, чукча писател
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 28-Feb 06

Posted 18 July 2007 - 15:49

Заглавието го видях, но по-долу ще задам въпрос свързан с него, сега - някак си не ми се струва редо след като в петък загива един пилот, (до колкото се сещам и Баричело тежко катастрофира) а по време на състезанието кръвта не Сена можеше да я видиш от километри с невъоражено око, което подсказва за какво точно иде реч и след всичко това ти да ми махаш с ръце и да ми се хилиш на награждаването... оставаше само и шампанското да извади с нищо не може да се оправдае това, дори и с липсата на информация, тук нещата опират само и единствено до характера на човека.

Един друг въпрос, който е по-свързан с темата, Сена и шумахер въобще били ли са някога близки, че немеца непрекъснато го споменава ? Според мен за да ти повлиае смърта на даден човек СИЛНО (но наистина СИЛНО, така както твърди шумахер), то ти трябва да си близък с него, близки съперници както бяха Сена и Прост и близки приятели, да не ме нападнат шумахеристите но всичко останало си е чист популизъм . За съперничество между Сена и шумахер не може да говориме, но бяха ли те приятели ?

This post has been edited by vinse: 18 July 2007 - 15:56

0

#7 Потребителят е офлайн   Dragonfly Икона

• Почетен пъдар
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 22-Aug 04
  • Град:EU

Posted 18 July 2007 - 16:14

Винс,
ако се вярва на профила ти, тогава си бил на 12 години. Ти на живо ли си го гледал или съдиш по клипчета-монтажи в тубата? Защото има такива зловредни монтажчета. Празненство тогава така или иначе нямаше. Предният ден беше загинал Ратценбергер.

Камиона,
не знам защо въобще може да смяташ за аргумент размахването на бразилския флаг. Най-малкото, защото ще го накажат него и отбора за нарушаване на ритуала.
0

#8 Потребителят е офлайн   VIVA_FERRARI Икона

• твой съм, како :)
  • Регистриран: 09-Oct 05
  • Град:King of Cali
  • Интереси:MONEY ON MY MIND. BIG BLINK BLINK GET RICH OR DIE TRYIN'

Sideways, 402 метра минати на прекъсвач и свистене на турбини

Posted 18 July 2007 - 16:19

Преглед на мнениетоvinse написа на 18.07.2007 - 16:04:

Абе... грам не му личеше да е тъжен на стълбицата след състезанието ама... щом казва - няма да споря.

Няма жива сила, която да ме накара да мисля, че ПРЕДИ края на състезанието НЯКОЙ ОТ ПИЛОТИТЕ е знаел за смъртта на Сена. Франк Уилямс може би, Бърни също - не не и някой пилот ;)/>.

Преглед на мнениетоvinse написа на 18.07.2007 - 16:49:

Заглавието го видях, но по-долу ще задам въпрос свързан с него, сега - някак си не ми се струва редо след като в петък загива един пилот, (до колкото се сещам и Баричело тежко катастрофира) а по време на състезанието кръвта не Сена можеше да я видиш от километри с невъоражено око, което подсказва за какво точно иде реч и след всичко това ти да ми махаш с ръце и да ми се хилиш на награждаването... оставаше само и шампанското да извади с нищо не може да се оправдае това, дори и с липсата на информация, тук нещата опират само и единствено до характера на човека.

Един друг въпрос, който е по-свързан с темата, Сена и шумахер въобще били ли са някога близки, че немеца непрекъснато го споменава ? Според мен за да ти повлиае смърта на даден човек СИЛНО (но наистина СИЛНО, така както твърди шумахер), то ти трябва да си близък с него, близки съперници както бяха Сена и Прост и близки приятели, да не ме нападнат шумахеристите но всичко останало си е чист популизъм . За съперничество между Сена и шумахер не може да говориме, но бяха ли те приятели ?

Съжелявам друже казвал съм го преди, казвам го и сега. М.Шумахер е пилот. Като оставиш на страна титлите, рекордите и всичко друго той е човек като мен и теб. Та мислиш ли, че се е радвал на нечия смърт и то на почетната стълбичка ;)/>
0

#9 Потребителят е офлайн   kamiona Икона

• Марко Симончели 1987 - 2011
  • Регистриран: 27-Aug 03
  • Град:Варна
  • Отбор:Williams

Posted 18 July 2007 - 17:16

Преглед на мнениетоDragonfly написа на 18.07.2007 - 17:14:

Камиона,
не знам защо въобще може да смяташ за аргумент размахването на бразилския флаг. Най-малкото, защото ще го накажат него и отбора за нарушаване на ритуала.

Интересно е ,че Сена този факт ако е истина не го е интересувал.Интересна подробност.
Интересно и как ще наложат наказанието на отбора след като Шумахер и Бенетон показват съпричастнос със скрабта на цяла Бразилия ,няма как просто това да стане ,защото много голям автогол ще си набутат Фиа.
0

#10 Потребителят е офлайн   Eddie Irvine Икона

• Шампион
  • Преглед на галерията
  • Регистриран: 30-Jul 05
  • Град:Марс
  • Интереси:Ф1

Posted 18 July 2007 - 17:19

Пилотите са едно огромно семейство, въпреки че на пистата се карат, борят, че дори бият, а когато някой пострада, всички страдат.

Винс, а щом на Шумахер тогава не му е пукало, защо за ГП на Монако той организира буквално, цялата работа с разпънатия флаг на Бразилия с лика на Сена на него и всички пилоти го почитат с едноминутно мълчание. Аз съм го гледал. Да, на запис, но съм го гледал.
0

Препоръчваме ви:

Share this topic:

• 3 Стр. +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users